Het juiste adres voor uw asbestinventarisatie en advies.
                    


Onze diensten:

Asbestinventarisatie:

Wij zijn een volledig gecertificeerd asbestinventarisatiebureau en kunnen voor u alle voorkomende asbestinventarisaties uitvoeren.  Ook voor een gedegen advies omtrent de asbestinventarisatie en de resultaten er van kunt u bij ons terecht. Dus als u gaat verbouwen, renoveren of slopen of u wil asbest laten verwijderen kunnen wij voor u een onderzoek uitvoeren en een asbestinventarisatierapport opstellen.

Verder kunnen wij u het hele traject ontzorgen:  het hele traject van asbestinventarisatie tot en met een geheel uitgevoerde asbestsanering kunnen wij voor u van A tot Z regelen.


Asbestverwijdering:

Wij kunnen u een degelijk advies geven indien u asbest wil laten saneren door een asbestverwijderingsbedrijf. Alhoewel wij zelf als bedrijf geen asbest verwijderen kunnen wij u toch van dienst zijn voor advies.  Door onze ervaring als Deskundig Toezichthouder Asbest en projectleider bij diverse grote asbestsaneringen hebben we veel expertise opgedaan.


Verbouw, renovatie en sloop:

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van sloop en renovatie.  Indien gewenst kunnen wij u adviseren als u gaat verbouwen, renoveren of slopen. Indien u dat wenst kunnen wij uw renovatie of sloopproject van A tot Z begeleiden.


 


Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte!

E-mailen
Bellen